Langkawi

 

Langkawi 2005 Da vi havde kørt rundt på Sumatra i 8 dage fløj vi til Langkawi der hører under Malaysia.

Fra en super grøn og frodig ø kom vi til en ø hvor der ingen regn var faldet de sidste 4 måneder og heller ikke ville få noget før om 3 måneder igen, der var blomster og træer men de hang lidt med hovederne. Vi skulle vende os meget til ikke at gå ud om aftenen og vente på hvornår regnen kom og fjernede det varme trykkende vejr – og der kom aldrig en dråbe imens vi var der, med dyr og fugle havde så vi gengæld.

Vi havde valgt at bo på et hotel hvor der kun var bungalows, de lå på en lille pynt lidt oppe og når vi sad og spiste mad i restauranten kunne vi se vand hele vejen rundt.

Det første vi gjorde da vi ankom, var at smide alle vores ting ind på værelset, ud og se hvordan det så ud på terrassen og så ud og se på omgivelserne ! Desværre overså vi en lille ophængt notits om at man skulle HUSKE at lukke og låse terrassedøren forsvarligt ellers ville den lokale terrorbande af aber indtage værelset ……!  -og det gjorde de så….!  10 abekatte var i fuldt gang med at afholde abefest på vores værelse de var i gang med alle poser med spiselige ting i AHHHHHHHHHHHHH Efter en gæv kamp fik vi smidt dem ud, dog med undtagelse af en ret stor han abe som i øvrigt nok var lederen, han kom ud til sidst og ham  fik Anette klemt i terrassedøren uden at opdage det (jeg troede døren bandt) resten af den ferie var Anettes forhold til den abe temmelig anstrengt :o)

Langkawi har ørnen som sit varetegn, det kunne man tydelig se hvis man lagde nakken tilbage og kikkede op i lufte. Der oppe svævede de store fugle rundt så det var en fryd for øjet – vores kamera kunne ikke fotografere dem tydeligt nok selv om vi prøvede.

På linket her kan du se billeder fra Langkawi

 

 Posted by at 17:53