Filippinerne

Filippinerne, Panglao 2009 Efter en enkelt overnatning  i Singapore landede vi den 26. oktober 2009, i Cebu lufthavn og sejlede derefter 4 timer før vi ankom til Bohol. Der blev vi hentet og kørt ud til den lille ø Panglao. Vores hotel viste sig at være ejet at en filippinsk familie og være værelser og bungalows der var placeret helt ud til stranden, med en super strand samt en rigtig god og hyggelig stemning, eller inde i hotelles tropiske have. Vi fik et værelse hvor vi kunne se ud på stranden.

Så navnet på vores hotel: Alona Tropical Beach Resort det levede helt op til sit navn.

Vi havde nogle rigtige dejlige dage på Panglao, vi spiste vores aftensmad nede på stranden med fødderne i sandet og stearinlys på bordet og lyttede til bølgerne der blidt slog op på stranden.

Vi badede og snorklede og hyggede os ved stranden, fandt skaller og sneglehuse og slappede af og tog på udflugter og så os omkring.

Vi lejede en lille motorcykel og kørte øen rundt et par gange og så alle mulige sjove og smukke ting, og blev selvfølgelig godt skolede i nakken begge to !

Vi besøgte nabo øen Bohol hvor vi havde en chauffør og en engelsktalende guide med på turen. Vi så den ældste kirke på Filippinerne som spanierne havde bygget, vi var med sejltur op af en flod hvor vi spiste vores mad (hvilke var en noget anderledes måde at se natur på end vi plejer, vi er normalt alene og ikke en hel båd med mennesker samt 6 musiker der sang og spillede på hele turen !!!), vi så de små aber tarsier som vi faldt for med det samme, vi besøge de sjove Chokolate Hills som er små bakker dannet af koraller, vi besøgte en sommerfuglepark samt så en masse smuk natur og hørte en masse om hvordan der var at bo på Bohol.

Kaj var ude og dykke en del gange, ind i mellem tog jeg med og snorklede imens han dykkede. Anettes største oplevelse var da hun snorklede og fik øje på en skildpadde og at vi svømmede lidt sammen……når man så komme op der nede fra vandet og sidder på båden med en kop varm kaffe og få lov til at dele oplevelsen med de andre, Kaj så dem selvfølgelig nede fra! -så er det bare et af højdepunkterne på sådan en ferie! Det skal vist opleves for at man forstår det.

På linket her kan du se billeder fra Panglao og Bohol

Kaj tog en masse billeder under vander som du kan se på linket her