Have

Siden er under udarbejdelse……….! 

Vores have er vores fristed, Anette er den der passer den mest, men Kaj er med til at passe drivhuset og urtehaven.

Vi har skiftet mening en del gange om hvordan indretningen af haven den skal være, men den sidste ændring vi har lavet er for 5 år siden, så nu tror ikke at den vil blive ændret så meget mere.

Hvor vi før havde tid til at så blomster i drivhus og prikle dem ud i haven efterfølgende, er haven blevet en lidt mere “vild” landbohave. Man kan finde skvadderkål, mælkebøtter og tidsler ude i den – og det får lov til at stå der indtil vi får tid til at fjerne det (og nogle gange når vi det slet ikke).

 Her under kan du se billeder:

Forår er altid en dejlig tid i haven:

Vi har mange forskellige blomster og buske. Et fiskebassin der også giver vand til fuglene, hyggelige siddepladser.

vores drivhus har vi en ca. 30 år gammel rød vindrue, som vi arvede af en tidligere genbo. Vi har også en stenfri grøn vindrue, de fylder temmelig meget begge to. Selvfølgelig har vi også tomater og agurker, og en del blomster.

Vi har en masse frugttræer: æbletræer, pæretræer, blommer, kirsebær som vi plantede kort efter at vi flyttede ind, nogle af dem er nu så store at de skal udskiftes.  det gør at der er mulighed for frisk frugt i 5 måneder om året fra egen have. Vi har også ribs og solbær hindbær og stikkelsbær buske.

Om efteråret og vinter er der ikke så meget at lave i havene, men der er stadig dejligt at være derude. Som man kan se giver det noget arbejde med så stort en træ i haven, der skal rives en del blade sammen og hvert andet år sætter rødbøgen en masse bog af, som vi også bliver nød til at rive sammen.